HOOD zoekt jou !

HOOD is op zoek naar huurders die actief willen meehelpen of meedenken over een onderwerp en huurders die bestuurslid van HOOD willen worden.

HOOD is de huurdersorganisatie van Ons Doel. Ons Doel is een kleine corporatie met een bijzondere kijk op de sociale woningbouw en met hart voor haar huurders. Dat betekent dat er oog en oor is voor de huurders en dat er ruimte is voor initiatieven van huurders. HOOD, de organisatie die opkomt voor de belangen van de huurders van Ons Doel is daarbij een belangrijke (gespreks)partner voor Ons Doel!

HOOD heeft een goede verstandhouding met Ons Doel. Er zijn korte lijntjes en een informele manier van overleggen. Om de belangen van onze leden zo goed mogelijk te behartigen, werkt HOOD vaak samen met Ons Doel. Dit betekent niet dat er nooit discussie of verschil van mening is, maar wel dat er altijd ruimte is om hierover in gesprek te gaan.

Wie zoeken we? Heel veel verschillende mensen:
– Belangenbehartigers die graag willen verbinden, mensen die in verbinding staan met de huurders in de wijk of buurt
– Mensen met interesse in alles wat met het huren van een woning te maken heeft
– Mensen die het leuk vinden om samen met de Ons Doel te werken aan projecten en werkgroepen of een nog op te richten “denktank” (Bijvoorbeeld aan onderwerpen als verduurzaming, leefbaarheid en huurbeleid enz.)
– Mensen die het leuk vinden om het contact met onze huurders te leggen door middel van een bijdrage voor sociale media, nieuwsbrieven en het magazine
– Mensen met ideeën en een frisse blik
– Mensen met doorzettingsvermogen (veranderingen kosten vaak veel tijd)
– Mensen die graag zelf iets willen bijleren, die zichzelf verder willen ontwikkelen of graag kennis willen overdragen aan anderen

Wat kunnen we je bieden?
– Een boeiende en uitdagende taak met informatie over actuele zaken en ontwikkelingen op het gebied van wonen.
– Inspirerend overleg met Leidse organisaties (andere corporaties en hun huurdersbelangen-verenigingen en de gemeente Leiden)
– Een mogelijkheid tot het volgen van cursussen en jezelf verder te ontwikkelen
– Een vrijwilligersvergoeding op basis van verrichte werkzaamheden
– Veel sociale contacten en een uitgebreid netwerk van verschillende betrokken partijen en belanghebbenden

Heb je interesse?
Neem dan contact op met Michel Ebbens (voorzitter van HOOD) via 06 29 51 05 07 of mail aan voorzitter@HOOD-leiden.nl . Je kunt natuurlijk ook het formulier op deze pagina invullen.