Vacature voor de functie van Secretaris bij het WOZ-fonds

*** De vacante positie is inmiddels ingevuld ***

Secretaris gezocht voor het WOZ-fonds
HOOD zoekt een bestuurslid voor het WOZ-fonds die de secretarisfunctie gaat vervullen. Voor deze bestuursplaats hoeft u geen huurder te zijn van Ons Doel.

Wat doet het WOZ-fonds?
Het WOZ-fonds ondersteunt projecten van Leidse huurders en van organisaties. De projecten moeten bijdragen aan verbetering van het woon- en leefklimaat in een of meer Leidse buurten.

Wat is de taak van het bestuur van het fonds?
Het bestuur beoordeelt de aanvragen voor steun. In het 6-jarig bestaan ontving het fonds ca 275 aanvragen en steunde ruim 200 aanvragen.

Welke rol speelt de secretaris in het bestuur?
De secretaris verzorgt o.a. de contacten met de aanvragers en is de spil bij de behandeling van de aanvragen. De contacten gaan vooral via email. Voor de zorgvuldige behandeling van de aanvragen streeft het bestuur naar een praktische en eenvoudige werkwijze. Het bestuur vergadert 5 keer per jaar, met name om te beslissen over de toekenning van de subsidies.

Welk type kandidaat zoeken wij?
Gezien de samenstelling van het bestuur is er de voorkeur voor een vrouw bij gelijke geschiktheid van kandidaten. Uw profiel: u heeft mogelijk ervaring, u heeft belangstelling en gevoel voor:

• leefbaarheid in wijken en buurten
• bewonerszelfwerkzaamheid

Bent u enthousiast over het WOZ-fonds?
Dan is de Huurders Organisatie van Ons Doel (HOOD) op zoek naar u!

Voor bestuursleden is een (beperkte) onkostenvergoeding beschikbaar. Heeft U interesse of wilt U meer weten? Zie website www.wozfonds.nl. Neem contact op met HOOD door een berichtje te sturen naar info@hood-leiden.nl.

Download (PDF):
Profielschets Secretaris WOZ-fonds